Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kartat, ajo-ohjeet ja bussiyhteydet Vaisalan pääkonttoriin

Vieraspysäköinti

Vierailijoiden pysäköintipaikat sijaitsevat Vaisalan pääkonttorin etupihalla. Lisäpaikkoja on pysäköintitalon ylimmässä kerroksessa.

Osoite: Vaisala Oyj, Vanha Nurmijärventie 21, 01670 Vantaa – Napsauttamalla tätä näet kartan ja saat ajo-ohjeet omasta sijainnistasi.

Bussiyhteydet

Pääset Vaisalan Helsingin-toimistoon paikallisliikenteen busseilla 415 ja 431, jotka lähtevät Helsingin päärautatieaseman vieressä olevalta Elielinaukiolta.

Bussit ajavat Mannerheimintietä pitkin ja sitten Hämeenlinnanväylää eli valtatietä 3 Tampereen suuntaan. Bussit kääntyvät Kaivokselasta Silvolaan ja jatkavat sitten Vantaanlaaksontietä pitkin. Kun tulet Vaisalan pääkonttorille, jää pois Emännänkujan pysäkillä. Se on toinen bussipysäkki Vantaanlaaksontiellä Martinlaakson liittymän jälkeen. Kun olet jäänyt pois bussista, käänny takaisin Vantaanlaaksontielle ja käänny vasemmalle Vihuripolulle. Kävele mäen päälle, niin pääset Vanhalle Nurmijärventielle. Käänny oikealle ja Vaisalan sisäänkäynti on tien toisella puolella. Bussimatka Helsingin keskustasta Vaisalalle kestää noin 25 minuuttia.

Voit tarkistaa reitin omasta sijainnistasi HSL:n Reittioppaasta.


      
         
hq_Finland_night.jpg
Vaisalan pääkonttori on LEED-sertifioitu enenrgiatehokas ja -älykäs rakennus. Lue lisää rakennuksesta ja sen ekologisista ratkaisuista.