Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Tarpeenmukainen ilmanvaihto

Tarpeenmukaisessa ilmanvaihdossa ​ilmanvaihdon voimakkuutta säädetään energiansäästösyistä vastaamaan todellista tarvetta. Sen edut ovat merkittävät etenkin, jos tilassa oleskelevien ihmisten määrä vaihtelee paljon, kuten kouluissa, konferenssikeskuksissa tai juhlasaleissa. Kohonneet hiilidioksidipitoisuudet merkitsevät sitä, että tilassa on ihmisiä. Siksi tietoja voi käyttää ilmanvaihdon säätelyyn.

Tarpeenmukaisen ilmanvaihdon tehokkuuden voi optimoida vain, jos hiilidioksidipitoisuus tunnistetaan tarkasti. Vaisala CARBOCAP® on tarkka, suorituskykyinen ja kestävä tekniikka, joka ei edellytä huoltoa. CARBOCAP®-anturia voi käyttää useisiin käyttötarkoituksiin, kuten ulkotilojen hiilidioksidipitoisuuksien mittaamiseen tai pitoisuusmittauksiin sellaisissa sisätiloissa, joissa oleskellaan kaikkina vuorokaudenaikoina, kuten sairaaloissa, työpaikoilla tai asuinrakennuksissa.

Demand Controlled Ventilation, Demand Control Ventilation, DCV, DCV carbon dioxide - monitor these with Vaisala Carbon Dioxide Transmitters

 Ota yhteyttä 

Lue lisää