Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hiilidioksidi kylmälaitoksissa

Hiilidioksidi (R744) on syttymätön, luonnollinen ja edullinen jäähdytysaine. Se ei ole yhtä haitallinen kasvihuonekaasu, eikä edistä ilmastonmuutosta, tai vahingoita otsonikerrosta, kuten perinteiset fluorihiilivedyt. Hiilidioksidin käyttö kylmäaineena yleistyy nopeasti.

Koska korkeat hiilidioksidipitoisuudet ovat vaaraksi ihmisen terveydelle, hiilidioksiditasoja on valvottava tarkasti tiloissa, joissa vuotoja voi esiintyä.
CO2 Refrigerirant Control - Monitor CO2 levels in places where potential refrigerant leaks can occur with Vaisala Carbon Dioxide Transmitters.

 Ota yhteyttä 

Lue lisää

    Suositellut tuotteet
    • Prosenttitason hiilidioksidimittapää GMP251 vaativiin sovelluksiin 
    • Vaisala CARBOCAP® GMP251 -hiilidioksidimittapää on älykäs ja itsenäisesti toimiva mittapää, joka soveltuu hiilidioksidipitoisuuden mittaamiseen life science -inkubaattoreissa, kylmävarastoissa, hedelmä- ja vihanneskuljetuksissa, kasvihuoneissa sekä kaikissa muissa vaativissa sovelluksissa, joissa vaaditaan vakaita ja tarkkoja CO2-pitoisuuden määrityksiä.​
    • Ppm-tason hiilidioksidimittapää GMP252 vaativiin mittausympäristöihin 
    • Vaisala CARBOCAP® hiilidioksidimittapää GMP252 on älykäs, itsenäisesti toimiva mittapää maatalouden, jäähdytyksen, kasvihuoneiden ja muiden vaativien ilmanvaihdonsovellusten hiilidioksidimittauksiin. Se soveltuu likaisiin ja kosteisiin hiilidioksidin mittausympäristöihin, joissa vaaditaan stabiileja ja tarkkoja ppm-tason hiilidioksidimittauksia.​