Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Fermentaatioprosessit

Entsyymit, antibiootit, aminohapot ja alkoholit valmistetaan fermentaation avulla tarkasti valvotuissa olosuhteissa. Hiilidioksidi on prosessin tärkein kaasumainen aineenvaihduntatuote.

Koska korkeat hiilidioksidipitoisuudet voivat olla terveydelle vaarallisia, hiilidioksiditasoja on valvottava tarkasti tiloissa, joissa pitoisuudet saattavat nousta korkeiksi prosessissa syntyvien päästöjen vuoksi.
Control CO2 levels in fermentation with Vaisala Carbon Dioxide Transmitters

 Ota yhteyttä 

Lue lisää

  Suositellut tuotteet
  • Vaisala CARBOCAP® -kannettava hiilidioksidimittari GM70 
  • GM70 on kannettava mittalaite erilaisiin hiilidioksiditason tarkistusmittauksiin, esimerkiksi laboratorioihin ja kasvihuoneisiin. Valittavana useita mittausalueita ppm-pitoisuuksista prosentteihin. Saatavana sekä diffuusio- että pumppumallina.
  • Ppm-tason hiilidioksidimittapää GMP252 vaativiin mittausympäristöihin 
  • Vaisala CARBOCAP® hiilidioksidimittapää GMP252 on älykäs, itsenäisesti toimiva mittapää maatalouden, jäähdytyksen, kasvihuoneiden ja muiden vaativien ilmanvaihdonsovellusten hiilidioksidimittauksiin. Se soveltuu likaisiin ja kosteisiin hiilidioksidin mittausympäristöihin, joissa vaaditaan stabiileja ja tarkkoja ppm-tason hiilidioksidimittauksia.​
  • Indigo 201 lähetin/näyttölaite - Vaisala 
  • ​Vaisala Indigo 201 on analoginen lähetin/näyttölaite Vaisalan älykkäille ja itsenäisesti toimiville GMP251- ja GMP252-hiilidioksidimittapäille. Mittapäät yhdessä Indigo 201n kanssa sopivat lääketeollisuuden, maatalouden ja elintarviketeollisuuden käyttöympäristöihin sekä vaativiin ilmanvaihdonsovelluksiin.