Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Rakennekosteus

Riittämätön betonin kuivuminen ennen lattiapinnoitteen asentamista johtaa monenlaisiin ongelmiin. Lattiapinnoitteen liima-aineet hajoavat rakenteeseen jääneen kosteuden vaikutuksesta ja muodostavat kasvualustan homeelle. Lisäksi huoneilmaan vapautuu haitallisia haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Lattiapinnoitteiden vahingoittuminen kosteuden vuoksi saattaa myöskin vaatia kalliita korjaustöitä.

Vaisala HUMICAP® kosteusmittarit ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia ratkaisuja rakennekosteuden mittaamiseen betonissa ja muissa rakenteissa. SHM40 on suunniteltu porareikämittauksiin ja HM40-sarjasta löydät markkinoiden ohuimman mittapään kun haluat mitata kosteutta pienistä rei'istä ja raoista kuten kaakelien saumakohdista tai erilaisten pinnoitusmateriaalien alta.

Vaisalan omaan HUMICAP®-teknologiaan perustuvat anturit takaavat huippuluokan laadun. Ne ovat luotettavia, tarkkoja ja stabiileja. Kalibrointisopimuksella varmistat luotettavan mittaustarkkuuden vuosiksi eteenpäin, ja hyödynnät kertakalibrointeja edullisemman hinnan.

Tilaa rakennekosteustuotteita verkkokaupastaTilaa rakennekosteustuotteita verkkokaupasta
Voit tilata rakennekosteustuotteita myös puhelimitse numerosta 09 8949 2698. Ota yhteyttä 

Lue lisää

    Suositellut tuotteet