Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kalibrointilaboratorioiden valvonta

​Vaisalan ratkaisut vähentävät epätarkkojen mittausten ja epäonnistuneiden tarkastusten riskiä akkreditoiduissa kalibrointilaboratorioissa ja metrologisissa sovelluksissa.

Vaisalan olosuhdevalvontajärjestelmän ominaisuudet:

 • Merkittäviä säästöjä käyttökustannuksissa piirtureihin sekä kosteus- ja lämpömittareihin verrattuna.
 • Matalat käyttökustannukset: helppo liitettävyys olemassa olevaan verkkoon, etäkäyttöominaisuudet, skaalattavuus tuhansiin valvottaviin tiloihin.
 • Aukottomien ja suojattujen tietojen avulla voidaan aina tietää, mitä laboratoriossa tapahtuu, jopa sähkökatkon tai verkkoyhteyden menettämisen yhteydessä.
 • Ympärivuorokautinen etähälytysvalmius (mm. tekstiviesti, sähköposti, hakulaite).
 • Räätälöityjen raporttien automaattinen luominen ja toimitus tarvittaessa sähköpostilla.
 • Nopea ja helppo IQOQ-validointi ja asennuspalvelu sujuvoittavat käyttöönottoa.

Vaisala tarjoaa myös kannettavia kosteuden ja lämpötilan mittalaitteita tarkistusmittauksiin ja lähettimien kalibrointiin kentällä.

Lue lisää Vaisalan olosuhdevalvontajärjestelmästä »

Cleanroom Monitoring, Laboratory Monitoring, Temperature Monitoring, Continuous Monitoring Systems by Vaisala

 Ota yhteyttä 

Lue lisää

Ympäristön valvonta varmistaa laadukkaan kalibroinnin ja mittausten toistettavuuden

Vaisalan olosuhdevalvontajärjestelmä varmistaa lämpötilaan, suhteelliseen kosteuteen ja muihin tärkeisiin parametreihin liittyvien akkreditointivaatimusten mukaisuutta lämpötilavalvotuissa laboratorioissa.

Joustavat hälytysmahdollisuudet vähentävät poikkeavista olosuhteista johtuvien epätarkkojen mittausten riskiä. Raportointi on suunniteltu helposti räätälöitäväksi ja vietäväksi taulukkolaskentaohjelmaan käsittelyä ja analysointia varten.

Laadunvalvontaa sekä akkreditointi- ja viranomaistarkastuksia varten laboratorioiden johtajien on helppo tarkastella luotettavasti olosuhdetietoja ja hälytyksiä. Perinteiset valvontalaitteistot, kuten piirturit, eivät kuitenkaan pysty antamaan tarvittavia tietoja niiden suhteellisen epätarkkuuden, huonon raportointikapasiteetin ja puutteellisten hälytysmahdollisuuksien vuoksi.

  Ominaisuudet

   Ominaisuudet

  Aukottomat tiedot – Tietoja kerätään kolmella toisistaan riippumattomalla tavalla: dataloggereilla, isäntäkoneessa ja automaattisilla varmuuskopioilla.

  Skaalautuva, laajennettava – Voit valvoa lämpötilaa, suhteellista kosteutta, hiilidioksidia, paine-eroja, valoa, ovikytkimiä ja muita muuttujia. Uusien valvontapisteiden lisääminen on helppoa – ei ohjelmointia, ei ulkoistamista, ei ylimääräisiä palveluostoja.

  Joustava liitettävyys – Ihanteellinen laajoihin järjestelmiin ja yksittäisiin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan langatonta tai perinteistä lämpötilan valvontaa. Voidaan liittää olemassa olevaan infrastruktuuriin. Näin asennuskustannuksia ei tule ja voit säilyttää vanhan verkon toiminnassa. Voit käyttää olemassa olevia Ethernet-, PoE- tai WiFi-verkkoja tai käyttää sekä langallista että langatonta yhteyttä.

  Ajoitetut sähköpostiraportit – Säästä aikaa raportoinnissa. Automaattiset historia- ja tapahtumaraportit voidaan lähettää sähköpostiisi haluamasi aikataulun mukaisesti. Raportteja ei tarvitse luoda erikseen.

  Tiukkojen standardien mukainen – Ohjelmisto ja loggerit ovat standardien FDA 21 CFR Part 11, CBER, GxP sekä Joint Commission -standardien mukaisia. Ne noudattavat myös muita lääketeollisuuden lämpötilan valvontaan liittyviä säädöksiä.

  Lyömätön tarkkuus – Markkinoiden tarkimmat tulokset ±1 % RH ja ±0,10 °C sekä erotuskyky 0,05 % RH ja 0,02 °C (25 °C:n lämpötilassa) takaavat luotettavuuden herkimmissäkin toiminnoissa. 
  Lue lisää
  Suositellut tuotteet