Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Jääkaappien ja pakastimien valvonta

​Vaisalan jääkaappien ja pakastimien valvonta-, hälytys- ja raportointijärjestelmä vähentää tuotehävikin ja vaatimusrikkomusten riskiä life science -ympäristöissä ja kylmäsäilytyssovelluksissa.

Vaisalan olosuhdevalvontajärjestelmän ominaisuudet:

 • Matalat käyttökustannukset: helppo liitettävyys olemassa olevaan verkkoon, etäkäyttöominaisuudet, skaalattavuus tuhansiin valvottaviin tiloihin.
 • Aukottomat ja suojatut tiedot tukevat USP797-standardin, 21 CFR -säädöskokoelman osan 11 ja muiden tärkeiden vaatimusten noudattamista.
 • Ympärivuorokautinen etähälytysvalmius (mm. tekstiviesti, sähköposti, hakulaite).
 • Räätälöityjen raporttien automaattinen luominen ja toimitus tarvittaessa sähköpostilla.
 • Nopea ja helppo IQOQ-validointi ja asennuspalvelu sujuvoittavat käyttöönottoa ja tehostavat tuottavuutta.

Vaisala tarjoaa myös kannettavia kosteuden ja lämpötilan mittalaitteita tarkistusmittauksiin ja lähettimien kalibrointiin kentällä.

Lue lisää Vaisalan olosuhdevalvontajärjestelmästä »

freezer monitoring, freezer monitor, refrigerator monitoring, refrigerator monitor, blood bank monitoring, freezer monitoring system, freezer temperature monitor, freezer temperature monitoring

Vaatimustenmukainen lämpötilanvalvonta kylmäsovelluksissa

Life science -sovellusten lämpötilaolosuhteet edellyttävät varmaa ja ympärivuorokautista valvontaa määriteltyjen lämpötilojen ylläpitämiseksi ja lääketeollisuuden ja biotekniikan tuotteiden turvallisuuden, puhtauden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Koska maailmanlaajuiset sääntelyorganisaatiot parantelevat ja laativat lämpötilaltaan valvottavien lääketeollisuuden ja bioteknologian tuotteiden varastoimiseen, käsittelyyn ja kuljetukseen liittyviä ohjeita, tarve parempaan tietojen tallennukseen, räätälöityyn raportointiin ja helppokäyttöisiin valvontaratkaisuihin kasvaa.

Tärkeintä lämpötilavalvottujen tuotteiden GxP-säädösten noudattamisessa on kyky reagoida nopeasti valvottujen ympäristöjen ei-toivottuihin olosuhteisiin. Vaisalan olosuhdevalvontajärjestelmä lähettää hälytykset tietyille työntekijöille, mikäli lämpötilat ovat normien ulkopuolella tai anturi ei enää kommunikoi järjestelmän kanssa. ViewLinc-ohjelmisto on verkkopohjainen, ja se on käytettävissä mistä tahansa. Raportit ovat CFR 21 -säädöskokoelman osan 11 mukaisia, räätälöitävissä ja helposti vietävissä taulukkolaskentaohjelmaan analysointia varten. Monet viewLincin käyttäjistä kertovat, että kehitys- ja historiaraportit on helppo luoda, mikä on tärkeää asiakkaiden ja valvontavirastojen tarkastusprosessien kannalta.

  Ominaisuudet

   Ominaisuudet

  • ​Aukoton tietojen tallennus ja täydellinen jäljitettävyys. Paristoilla toimivat loggerit ovat turvassa verkkohäiriöiltä ja sähkökatkoilta. Pariston käyttöikä jopa 10 vuotta.
  • Ympäri vuorokauden toimiva hälytysjärjestelmä, jonka määritys on helppoa. Ilmoitukset välitetään tekstiviestinä puhelimeen tai hakulaitteeseen, sähköpostitse, tietokoneen näyttöön tai ulkoiseen näyttöön tai puhelimitse.
  • Nopea ja helppo asentaa. Tukee sekä langallista että langatonta yhteyttä.
  • Skaalautuva – voidaan käyttää yhdessä laitteessa tai useissa laitteissa eri käyttöpaikoissa.
  • Alentaa IT- ja asennuskustannuksia: helppo yhdistää mihin tahansa vakioverkkoon Ethernet-, Power over Ethernet- tai WLAN-yhteydellä. 
  • Vaihtoehdot alhaisia lämpötiloja varten – loggereita on saatavana jopa –90 °C:n lämpötiloja varten. Ulkoisia mittapäitä tai johtoja ei tarvita.
  Lue lisää
  Suositellut tuotteet