Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Prosessi

​​​​Vaisalan olosuhdevalvontajärjestelmä: aloittaminen


Vaihe 1: Alkukonsultointi
Asiantuntijamme vierailee luonasi ja tutustuu huolellisesti tarpeisiisi. Voimme myös auttaa käyttäjävaatimusten määrittelyssä. Tämän jälkeen teemme yksityiskohtaisen ehdotuksen ympäristöösi räätälöidystä järjestelmästä. Lisää »

Vaihe 2: Asennus ja validointi
Asennamme kokonaisratkaisun , suoritamme järjestelmän validoinnin ja järjestämme henkilöstölle käyttökoulutusta. Mikäli haluat asentaa olosuhdevalvontajärjestelmän omatoimisesti, tarjoamme teknistä tukea ja hyväksytyt käytännöt asennus- ja toimintavaatimuksia sekä järjestelmän validointia varten. Lisää »

Vaihe 3: Järjestelmätuki
Vaisalan ammattitaitoinen henkilöstö vastaa mielellään kysymyksiisi. Useimmat kysymykset ratkeavat jo ensimmäisellä puhelulla tai sähköpostiviestillä. Tarjoamme palvelusopimuksia, jotka sisältävät ilmaiset ohjelmistopäivitykset ja ympärivuorokautisen puhelintuen. Lisää »

Vaihe 4: Kalibrointipalvelut
Dataloggerit ja mittalaitteet kalibroidaan Vaisalan omissa akkreditoiduissa kalibrointilaboratorioissa. Lisää »

Vaihe 5: Laajennukset ja uudistukset
Tarjoamme säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä. Voimme myös lisätä mittauspisteitä muuttuvien tarpeidesi mukaan. Järjestelmän laajentaminen on helppoa.

Ota yhteyttä ja sovi konsultoinnista »
Tutustu ratkaisun komponentteihin »

"[Järjestelmä on] tarkin ja edullisin ratkaisu tarpeisiimme. Etävalvottavien dataloggereiden ja ohjelmistojen yhdistelmä on lyömätön."
- Kirk Foster, Yhdysvaltain avaruuskeskuksen metrologiavastaava