Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Tukiohjelmat

  Vaisala-olosuhdevalvontajärjestelmän ohjelmat

  Vaisala-tuki, -koulutus ja -palvelut varmistavat, että Vaisala-olosuhdevalvontajärjestelmä toimii aina häiriöittä. Ne myös maksimoivat Vaisala-ohjelmistojen ja -laitteistojen mittaustulosten tarkkuuden sekä tuotteiden arvon ja käyttöiän. Valittavissa on erilaisia tukivaihtoehtoja avaimet käteen -ratkaisuista täyteen käyttöönottoon ja monipuolisiin koulutusohjelmiin. Vaisalan insinöörit, metrologit ja teknisen tuen asiantuntijat ovat sitoutuneet varmistamaan, että järjestelmät toimivat häiriöittä vuosien ajan.

  Valitse kolmesta Vaisala-olosuhdevalvontajärjestelmän tukiohjelmasta – perustuki, laajennettu tuki ja täydellinen tuki.

  Maksa ennalta ja säästä:  Saat alennuksen tukipalveluistasi maksamalla ennalta.

  Kaikkiin Vaisala-tuotteisiin sisältyy ilmainen ensimmäisen vuoden perustason tuki , joka sisältää kahdeksan tuntia ohjelmistojen ja laitteistojen käyttöönottoon ja käyttöön liittyviä Vaisala-tukipalveluita. Perustason tuki sisältää myös ilmaiset ohjelmistopäivitykset, ilmoitukset uusista ohjelmistoversioista sekä ilmoitukset laitteistojen kalibrointiväleistä.

  Laajennetut tukiohjelmat sisältävät perustason tuen lisäksi puhelintuen. Ne sisältävät myös neljä käyttäjille ja järjestelmänvalvojille tarkoitettua koulutustuntia sekä rajoittamattoman teknisen tuen puhelimitse, sähköpostitse tai verkossa. Laajennettuihin tukiohjelmiin sisältyy automaattinen uusien ohjelmistoversioiden päivitys. Validoitujen järjestelmien versiopäivityksiä varten toimitetaan muutoksenhallinta-asiakirja.

  Täydelliset tukiohjelmat sisältävät laajennetun tuen sekä lisäksi tuen käyttöpaikalla 72 tunnin kuluessa, jos ongelman ratkaisu etäyhteydellä ei ole mahdollista (ei sisällä matkakuluja). 

  Lisätietoja olosuhdevalvonta- ja validointijärjestelmien palvelu- ja tukiohjelmista saat Materiaalit-välilehdestä tai napsauttamalla näitä linkkejä:

  Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.​​