Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Palvelut ja tuki

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Asennus

Asennus​Tee valvontajärjestelmän asennuksesta vaivatonta. Vaisalan ammattitaitoiset teknikot huolehtivat koko prosessista ja varmistavat sujuvan käyttöönoton.
​​​​ ​​Olosuhdevalvontajärjeste​lmän validointi
Olosuhdekartoitusjärjestelmä

Satoja onnistuneita validointeja suorittaneena Vaisalalla on riittävä osaaminen ja kokemus vaatimustenmukaisuudesta, mikä näkyy työn korkeana laatuna ja nopeana suoritusaikana.​

​​​​​​​​ ​Lämpötilan ja
kosteuden kartoitus

Lämpötilan ja kosteuden kartoitus

Tilan dynamiikan ymmärtäminen on tärkeää lääketeollisuuden ja biologisten tuotteiden sekä muiden herkkien tuotteiden valmistuksessa, varastoinnissa, käsittelyssä ja jakelussa.

​​​​
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Vaisalan tekninen tuki koostuu ammattilaisista, jotka huolehtivat järjestelmäsi ja laitteidesi virheettömästä toiminnasta.

​​​​
Kalibrointi ja korjaus

Kalibrointi ja korjaus

Vaisalan tarjoamat palvelut, kuten kalibrointi ja korjaus huoltokeskuksessa, vuokralaitepalvelu ja kenttäkalibrointi, varmistavat vaatimusten täyttämisen ja minimoivat toiminnan keskeytykset.

​​​​
Huoltokeskukset
Huoltokeskukset

Vaisalan huoltokeskukset tarjoavat korkeimman kalibrointitarkkuuden ja laajan palveluvalikoiman akkreditoinnista, jäljitettävyydestä ja korjauksista aina päivityksiin.

​​​​ Koulutus
Koulutus

Vaisala järjestää asiakkaailleen erilaisia koulutuksia. Koulutusta tarjotaan osana asennuspalvelua sekä tarpeen mukaan, ja se on mahdollista järjestää asiakkaan tiloissa, etäyhteyden kautta sekä omatoimisina verkkokursseina.

​​​​ Takuu
Takuu

Kaikkia Vaisalan life science -tuotteita koskee 24 kuukauden vakiotakuu, ja monille tuotteille on saatavissa myös laajennettu takuu.

​​​​​​​