Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Palvelut ja tuki

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Asennus

Asennus​Tee valvontajärjestelmän asennuksesta vaivatonta. Vaisalan ammattitaitoiset teknikot huolehtivat koko prosessista ja varmistavat sujuvan käyttöönoton.
​​​​ ​​Olosuhdevalvontajärjeste​lmän validointi
Olosuhdekartoitusjärjestelmä

Satoja onnistuneita validointeja suorittaneena Vaisalalla on riittävä osaaminen ja kokemus vaatimustenmukaisuudesta, mikä näkyy työn korkeana laatuna ja nopeana suoritusaikana.​

​​​​​​​​ ​Lämpötilan ja
kosteuden kartoitus

Lämpötilan ja kosteuden kartoitus

Tilan dynamiikan ymmärtäminen on tärkeää lääketeollisuuden ja biologisten tuotteiden sekä muiden herkkien tuotteiden valmistuksessa, varastoinnissa, käsittelyssä ja jakelussa.

​​​​ Vu​okralaitteet
​kartoitustutkimukseen

Vuokralaitteet kartoitustutkimukseen

Kun tarvitset tarkkaa ratkaisua varaston tai kammion lyhytaikaiseen validointiin, voit vuokrata kartoituslaitteiston Vaisalasta.

​​​​
Kalibrointi ja korjaus

Kalibrointi ja korjaus

Vaisalan tarjoamat palvelut, kuten kalibrointi ja korjaus huoltokeskuksessa, vuokralaitepalvelu ja kenttäkalibrointi, varmistavat vaatimusten täyttämisen ja minimoivat toiminnan keskeytykset.

​​​​
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Vaisalan tekninen tuki koostuu ammattilaisista, jotka huolehtivat järjestelmäsi ja laitteidesi virheettömästä toiminnasta.

Huoltokeskukset
Huoltokeskukset

Vaisalan huoltokeskukset tarjoavat korkeimman kalibrointitarkkuuden ja laajan palveluvalikoiman akkreditoinnista, jäljitettävyydestä ja korjauksista aina päivityksiin.

​​​​ Koulutus
Koulutus

Vaisala järjestää asiakkaailleen erilaisia koulutuksia. Koulutusta tarjotaan osana asennuspalvelua sekä tarpeen mukaan, ja se on mahdollista järjestää asiakkaan tiloissa, etäyhteyden kautta sekä omatoimisina verkkokursseina.

​​​​ Takuu
Takuu

Kaikkia Vaisalan life science -tuotteita koskee 24 kuukauden vakiotakuu, ja monille tuotteille on saatavissa myös laajennettu takuu.

​​​​​​​