Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Asennus- ja IQOQ-validointipalvelut

Vaisalan järjestelmien asentaminen ja käyttäminen on helppoa. Nopeaa ja virheetöntä käyttöönottoa varten tarjoamme kuitenkin myös avaimet käteen -ratkaisuja, joissa ammattitaitoiset teknikkomme huolehtivat asennuksesta, IQQQ-validoinnista ja koulutuksesta paikan päällä. Ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa.

Vaisala Veriteq -validoituihin järjestelmiin voit valita kattavasta valikoimasta protokollat, jotka voit suorittaa itse tai jättää Vaisala Veriteq -validointiasiantuntijan vastuulle. Palveluihin sisältyy kattava validoinnin jälkeinen tarkistus. Sen aikana annetaan asiakkaalle lisätietoja järjestelmästä ja varmistetaan järjestelmän oikea käyttö.

Vaativiin sovelluksiin suosittelemme täyttä asennuspalvelua. Siihen sisältyy Vaisala Veriteq -teknikon suorittama valinnainen työmaamittaus sekä kaikkien ohjelmistotoimintojen ja laitteiston määritysvaatimusten yksityiskohtainen tarkistus.

Asennus- ja validointipalvelut ovat saatavilla vain Vaisala Veriteq -olosuhdevalvontajärjestelmiin ja -validointi- ja kartoitusjärjestelmiin. Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.