Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Takuu

All Vaisala products and services are protected by full, 12-month warranty coverage as the standard minimum, with selected products being covered for up to 24 months
  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

  Takuu

  Kaikkia Vaisalan Life Science -tuotteita koskee 24 kuukauden vakiotakuu. Vakiotakuu kattaa viallisen tai virheellisen laitteiston korjauksen. Korvausvaatimuksia koskevat takuumääräykset ja -ehdot.  Korjauksen vakiotoimitusajat ovat voimassa, paitsi jos asiakkaalla on käytössä lisäpalveluita, jotka määräävät toisin.
   
  Vaisala HelpDesk auttaa takuuvaatimuksissa sekä korjauksissa, kalibroinneissa, varaosissa ja huoltosopimuksissa. HelpDeskiin voi ottaa yhteyttä joko

  Laajennettu takuu

  Vaisala tarjoaa myös jopa 5 vuoden laajennetun takuun.  Laajennettu 5 vuoden takuu varmistaa, että laitteisto korjataan tai vaihdetaan nopeasti. Tämä takaa järjestelmän hyvän suorituskyvyn ja poistaa korjaus- tai vaihtotarjouksesta ja hyväksymiskäytännöistä aiheutuvat viiveet.
   
  Takuut koskevat uusia ja aiemmin hankittuja Vaisala-tuotteita. Aiemmin hankitut tuotteet saattavat kuitenkin edellyttää peruskalibrointia.
   
  Tuotteiden takuu sisältyy kaikkiin laajennettuihin tai täydellisiin tukiohjelmiin. Myös etuoikeutettujen palvelujen tilaaminen on käytettävissä osana tätä ohjelmaa. 
   
  Ottamalla meihin yhteyttä saat lisätietoja takuista.