Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Palvelut

Vaisala tarjoaa kattavat tuki- ja huoltopalvelut asiakkaidensa olosuhdehavainnoinnin tarpeisiin. Tuemme asiakkaidemme onnistumista olemalla asiakkaidemme käytettävissä ja varmistamalla, että asiakkaamme saavat laitteistamme täyden hyödyn.

Vaisalan palveluvalikoimaan kuuluu useita erilaisia asiantuntijapalveluita, kuten projektipalveluita, toimintojen tukipalveluita ja tietopalveluita. Tarpeiden mukaan räätälöitävien palvelusopimusten ansiosta asiakas voi valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan palvelutason.


Huoltosopimukset

Huoltosopimukset

Vaisalan valikoimaan kuuluu useita havaintojärjestelmien ja ohjelmistojen huoltosopimuksia, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan eritystarpeiden mukaan helpottamaan käyttöä ja parantamaan suorituskykyä. Huoltosopimus maksimoi järjestelmän elinkaaren arvon ja auttaa varmistamaan tarkkojen tietojen jatkuvan saatavuuden.


Tilattavat palvelut

Tilattavat palvelut


Projektipalvelut

Projektipalvelut

​Vaisala on vuosikymmenien kokemuksensa ansiosta perehtynyt hyvin toimitusprojektien hallintaan. Vaisalan osuus toimitusprojektista alkaa suunnitteluvaiheesta. Tehokas projektinhallinta lisää luotettavuutta ja käytettävyyttä, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja pienentää kustannuksia.