Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Asiakaskoulutus

Services for your Vaisala meters and instruments: Customer training for gaining the maximum benefit from the investment.

  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

  Koulutus projektintoimituspalveluna

  Vaisala tarjoaa kattavan valikoiman valmennuskursseja, jotka toteutetaan toimitusprojektivaiheen aikana. Nämä kurssit varmistavat, että asiakas saa tarvittavat tiedot ja taidot ja voi siten välittömästi käyttää hankkimiaan tuotteita tai palveluita.

  Koulutusohjelmamme on suunniteltu niin, että koulutettavat osallistuvat aktiivisesti koulutusistuntoihin. Uskomme vakaasti, että paras tapa oppia tarvittavat taidot on harjoitella niitä koulutettujen ja pätevien kouluttajien avulla, valmennuksella ja opastuksella turvallisessa ja kontrolloidussa ympäristössä. Juuri tämän me tarjoamme.

  Nämä kurssit voidaan järjestää joko asiakkaan tai Vaisalan tiloissa. Koulutusvalikoimassamme on täydellinen luettelo saatavilla olevista kursseista.

  Koulutus tilattavana palveluna

  Vaisala voi myös tarjota koulutusta, joka voidaan toimittaa milloin vain, kun asiakkaalla on asiakkuussuhde Vaisalaan. Kurssit voidaan toteuttaa laitepäivityksen jälkeen, uuden henkilökunnan aloittaessa tehtävät tai säännöllisesti sen varmistamiseksi, että henkilökunta saa jatkuvasti tarvittavat uudet taidot, tiedot ja pätevyydet.

  Kurssit pidetään yleensä asiakkaan tiloissa, mutta ne voidaan toteuttaa myös Vaisalan tiloissa. Voimme myös räätälöidä kursseja asiakkaan tarpeiden mukaan: kurssi voi olla täysi perehdytys uusille työntekijöille tai uusien ominaisuuksien yleiskatsaus ja päivitys.

  Koulutusvalikoimassamme on täydellinen luettelo yksittäisten asiakkaiden saatavilla olevista kursseista, ja avoimen koulutuksen aikatauluosiossa on tiedot avoimista kursseista.