Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Projektipalvelut

​Vaisala on vuosikymmenien kokemuksensa ansiosta perehtynyt hyvin toimitusprojektien hallintaan. Vaisalan osuus toimitusprojektista alkaa suunnitteluvaiheesta. Tehokas projektinhallinta lisää luotettavuutta ja käytettävyyttä, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja pienentää kustannuksia.

Lisätietoja toimitusprojektipalveluista saat Vaisalan myyntipalvelusta.

Työmaamittaus

Työmaamittaus

Vaisala suosittelee työmaamittausta aina ennen järjestelmän toimitusta. Mittaus vahvistaa työmaakohtaiset tiedot ja vaatimukset, joita tarvitaan onnistuneeseen asennukseen ja integrointiin.


Asennus

Asennus

Vaisala-asennuspalveluihin voi kuulua yleisiä töitä, laitteiston asennusta, käyttöönottoa ja integrointia asiakkaan infrastruktuuriin, jotta voitaisiin varmistaa asennetun havaintojärjestelmän sujuva käynnistys ja paras mahdollinen pitkäkestoinen suorituskyky.


Projektinhallinta ja palvelut

Projektinhallinta ja palvelut

Tarjoamalla projektinhallintapalveluita asiakkaan puolesta Vaisala auttaa varmistamaan, että kriittiset tehtävät ja pitkän aikavälin tavoitteet toteutuvat.


Vastaanottokoe

Vastaanottokoe

Vaisala varmistaa järjestelmän moitteettoman toiminnan tekemällä tehtaalla ja/tai asiakkaan luona kattavia tarkistuksia ja varmistaa näin, että järjestelmä toimii määritysten mukaisesti.


Asiakaskoulutus

Asiakaskoulutus

Vaisala tarjoaa kattavan valikoiman koulutuspalveluja, jotta asiakkaat saavat sijoituksestaan parhaan mahdollisen hyödyn. Kurssit kattavat lukuisia eri aiheita, kuten tietojen tulkinta, järjestelmälaitteisto ja -ohjelmisto, asennus, käyttö, kunnossapito ja sovelluskohtaiset koulutukset.