Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Projektinhallinta ja palvelut

Vaisala offers project management services on the customer's behalf to ensure that critical tasks and long-term goals are met accordingly. Engineering services include system integration, network and system design and configuration
  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

   

  Projektinhallinta

   
  Tarjoamalla projektinhallintapalveluita asiakkaan puolesta Vaisala auttaa varmistamaan, että kriittiset tehtävät ja pitkän aikavälin tavoitteet toteutuvat.  Vuosien kokemuksen ansiosta projektipäällikkömme voivat palvella asiakkaita koordinoimalla toimintoja ja sopimuksia, jotka on suunniteltu tukemaan asiakkaan ydinprosesseja.
    
  Huolellisen suunnittelun jälkeen Vaisala aloittaa toimitusprojektin, johon on selkeästi määritetty budjetti, tavoitteet ja toimitettavat tuotteet.  Projektiin perustetaan erityinen projektitiimi, jossa projektipäällikkö voi yleensä työskennellä projektikoordinaattorin, insinöörin ja teknikon kanssa.  Projektipäällikkö vastaa tehtävien koordinoinnista ja järjestelmän toimituksesta. Tämä käsittää laitteiston, ohjelmiston, asennuksen, koulutuksen ja paikallisen kolmansien osapuolten vuorovaikutuksen koordinoinnin asiakkaan tilauksessa ja/tai sopimuksessa määritetyllä tavalla.
   

  Insinööripalvelut

   
   
  Insinööripalvelut ansaitsevat paikkansa Vaisalan innovatiivisen hengen ytimessä.  Vaisala suorittaa vuosittain suuren määrän projekteja, joissa ratkaisemme asiakkaidemme tilannekohtaisia haasteita. 
   
  Insinööripalvelumme on tiiviisti integroitu tutkimukseen ja kehitykseen, ja näitä resursseja käytetään asiakkaiden päivittäisiä toimintoja parantavien uraauurtavien ratkaisujen etsimiseen. Näihin palveluihin voi sisältyä järjestelmäintegrointi, ohjelmistotekniikka, verkko- ja järjestelmänsuunnittelu, määritys ja mukautettu dokumentointi.