Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Tilattavat palvelut

Vaisalan tilattavien palvelujen tarkoituksena on, että asiakas voi käyttää asiantuntevia tukipalveluja helposti laitteiston käyttöiän aikana. Kokenut huoltohenkilöstömme tukee asiakkaidemme onnistumista varmistamalla, että he saavat parhaan hyödyn sijoituksistaan mahdollisimman vähällä vaivalla. Nämä alansa ammattilaiset ovat Vaisalan tapa varmistaa, että laitteistoja, tietoja ja suhteita hallitaan asianmukaisesti.

Jokaisella asiakkaalla on yksilölliset tarpeensa. Käytössämme on sen vuoksi modulaarinen tarjontarakenne, jossa monia tilattavia palveluja myydään yksittäin, mutta myös Huoltosopimuksiin niputettuina.

Vaisalalla on laaja valikoima myynnin yhteydessä tilattavia palveluja, kuten takuu, tekninen tuki, ehkäisevä huolto, varasto- ja kenttäkalibrointi, korjaus, varaosat ja koulutuspalvelut. Palvelujen saatavuus vaihtelee alueittain ja tuotteittain. Saat lisätietoja siitä, mitkä palvelut sopivat sinulle parhaiten, ottamalla yhteyttä Vaisalan myyntiin.

Takuu

Takuu

Kaikkia Vaisala-tuotteita koskee vakiotakuu, jonka voimassaolo lakkaa 12 kuukautta sen jälkeen, kun tuote on lähetetty Vaisala-tehtaalta. Vaisala tarjoaa myös laajennetun takuupalvelun useimmille tuotteille. Laajennetussa takuussa vakiotakuun ehdot ovat voimassa huoltosopimuksen keston ajan.


Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tekninen tukipalvelu takaa ammattimaisen tuen helpon saatavuuden aina tarvittaessa laitteen elinkaaren aikana.

Vaisala HelpDeskaQ on yksittäinen yhteystaho, joka käsittelee Vaisalan tuotteisiin ja järjestelmiin liittyvät tekniset kyselyt. Nopeampaa ratkaisua kaipaaville suosittelemme etuoikeutettua teknistä tukea ja etävalvontapalvelua.


Ennaltaehkäisevä huolto

Ennaltaehkäisevä huolto

Sekä elinkaarta että tuotteen käytettävyysaikaa voidaan parantaa säännöllisellä ennaltaehkäisevällä huollolla, joka vähentää odottamattomien korjausten ja varaosien tarvetta. Ennaltaehkäisevä huoltopalvelu vähentää myös henkilökunnan tai laitteistojen tarvetta ja varmistaa laadukkaiden tietojen jatkuvan tarjonnan.

Vaisala tarjoaa ennaltaehkäiseviä huoltopalveluja joko kentällä tai Vaisalan alueellisissa huoltokeskuksissa.


Kalibrointi huoltokeskuksessa

Kalibrointi huoltokeskuksessa

Suuritarkkuuksinen mittauslaite on kalibroitava säännöllisesti, jotta sen jatkuva optimisuorituskyky voidaan varmistaa.

Vaisala tarjoaa kattavan valikoiman standardoituja ja räätälöityjä kalibrointipalveluja. Suhteellisen kosteuden, kastepisteen, ilmanpaineen, hiilidioksidin ja tuulen mittauslaitteiden kalibrointi- ja korjauspalvelut ovat maailmanlaajuisesti saatavilla Vaisalan Vaisalan alueellisista huoltokeskuksista.

Lisäksi Vaisala tarjoaa akkreditoituja kalibrointipalveluja standardin ISO/IEC 17025 vaatimusten mukaisesti.


Kenttäkalibrointi

Kenttäkalibrointi

Vaisalan kosteus-, paine-ero- ja lämpötilalähettimien kenttäkalibrointi parantaa luotettavuutta ja kannattavuutta, vähentää laitteiston kalliita seisonta-aikoja ja poistaa yrityksessä tapahtuvan kalibroinnin tarpeen.

Vaisalan ammattitaitoiset ja kokeneet kalibrointiteknikot voivat myös vaihtaa antureita, suodattimia ja koteloita, tehdä erilaisia pieniä korjaustöitä ja toteuttaa myös uusimmat päivitykset.


Korjaus

Korjaus

Huipputekninen laite on pitkän aikavälin investointi, joka vaatii silloin tällöin korjausta.

Vaisala tarjoaa korjauspalveluja Vaisalan alueellisessa huoltokeskuksessa tai asiakkaan tiloissa. Korjauspalvelu käsittää vianmäärityksen, viallisten komponenttien korjauksen tai vaihtamisen ja määritysten mukaisen toiminnallisuuden lopputarkistuksen.


Varaosat

Varaosat

Hyvin hallittu varaosavarasto maksimoi tuotteiden ja havaintojärjestelmien käytettävyysajan ja varmistaa luotettavien tietojen saannin laitteiston koko elinkaaren ajan.

Vaisala tarjoaa havaintojärjestelmiin monenlaisia varaosia ja päivityksiä erilaisin vasteajoin. Tietyn tuotteen varaosat ja lisätarvikkeet luetellaan tavallisesti tuotteen teknisissä tiedoissa. Varaosien pikatoimituspalvelu varmistaa valittujen varaosien saatavuuden ja nopean toimituksen, kun käytettävyysaikavaatimukset ovat korkeat.


Koulutus

Koulutus

Vaisalan koulutuspalvelu takaa sijoitukselle mahdollisimman suuren hyödyn. Vaisala tarjoaa kattavan valikoiman koulutuspalveluja järjestelmän elinkaaren aikana.