Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Korjaus

  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

  Jos laitteesi tarvitsevat korjausta, ota ensin yhteyttä Vaisala HelpDeskiin. Ennen kuin lähetät laitteita meille, lue ohjeet, joiden mukaan tuotteet palautetaan korjattaviksi.

  Asiantunteva korjauspalvelumme auttaa pidentämään Vaisala-laitteiden käyttöikää. Laitteiden korjauspaikan voi valita sen mukaan, mikä tapa soveltuu asiakkaalle parhaiten. Laite voidaan korjata yrityksen tiloissa tai jossakin Vaisalan alueellisista huoltokeskuksista. Korjauspalvelut sisältävät vianmäärityksen, viallisten osien korjauksen tai vaihdon ja lopputarkistuksen, jossa varmistetaan laitteen määritysten mukainen toiminta.

  Lisätietoja korjauspalveluistamme. Voit myös ottaa yhteyttä Vaisala HelpDeskiin, jos haluat keskustella korjauspalveluihin liittyvistä tarpeistasi tai järjestää laitteelle korjauksen.

  Vaisala voi määrittää vikoja ja ratkaista ongelmia usein myös etäyhteydellä, jolloin laitteita ei tarvitse irrottaa paikaltaan eikä teknikkoa tarvitse pyytää paikalle. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Teknistä tukea käsittelevässä kohdassa voit tutustua teknisen tuen palveluohjelmiin ja etävalvontapalveluumme, joka toimii joka päivä ympäri vuorokauden.