Skip Ribbon Commands
Skip to main content

TWX300-huoltosopimus

Vaisala offers three service packages for the Vaisala Thunderstorm Warning System TWX300, each of them designed to meet your specific needs in regard to ease and performance
  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

  Vaisala tarjoaa Vaisala-ukkosvaroitusjärjestelmään TWX300 kolme palvelupakettia, joista kukin on suunniteltu täyttämään helppokäyttöisyyteen ja suorituskykyyn liittyvät erityistarpeet. Palvelupaketti maksimoi järjestelmän elinkaaren arvon ja auttaa varmistamaan tarkkojen tietojen jatkuvan virran.
   
  Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta voimme aktiivisesti ylläpitää ja tukea järjestelmääsi, tarjota koulutus- ja varaosaratkaisuja sekä pitää ohjelmistosi ohjelmiston oikein määritettynä ja ajan tasalla. Kolmesta eri palvelutasosta on helppoa valita paketti, joka vastaa tarpeitasi.
   
   

  Platinum-palvelupaketti

   
  Platinum TWX300 -palvelupaketti sisältää korkeatasoisia tuki- ja kenttäpalveluja. Järjestelmäohjelmiston päivitysten ja kenttäkoulutuksen lisäksi kentällä suoritetaan vuosittainen määräaikaishuoltokäynti.

   

  Gold-palvelupaketti

   
   
  Gold TWX300 -palvelupaketti sisältää täyden tuen tietojen turvallisen saatavuuden varmistamiseksi. Korvaavat varaosat ovat saatavilla yhden arkipäivän kuluessa, ja järjestelmä pidetään ajan tasalla uusimpien ohjelmistomuutosten avulla.

   

  Silver-palvelupaketti

   

  Silver TWX300 -palvelupaketti on suunniteltu itsenäiselle asiakkaalle. Asiantuntijoiden teknistä tukea on saatavilla vianmääritykseen ja asetusten määritykseen, ja järjestelmääsi suojataan laajennetulla takuulla.

   
  Saat lisätietoja lataamalla TSW300-ylläpitoesitteen.