Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Huoltosopimukset

Vaisalan valikoimassa on joukko havaintojärjestelmien ja ohjelmistojen huoltosopimuksia, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan eritystarpeiden mukaisesti helpottamaan käyttöä ja parantamaan suorituskykyä. Palvelusopimus maksimoi järjestelmän elinkaaren arvon ja auttaa varmistamaan tarkkojen tietojen jatkuvan tulostuksen.

Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta voimme aktiivisesti ylläpitää ja tukea järjestelmääsi, tarjota koulutus- ja varaosaratkaisuja sekä pitää järjestelmäsi ohjelmiston oikein määritettynä ja ajan tasalla. Eri palvelutasoista on helppoa valita paketti, joka vastaa tarpeitasi.

Lisätietoja eri tuotteiden ja palvelujen huoltosopimuksista saat Vaisalan myyntipalvelusta.

AUTOSONDE-ylläpito

AUTOSONDE-ylläpito

Pidä järjestelmäsi toimintakunnossa. Vaisala tarjoaa kolme palvelupakettia Vaisala AUTOSONDE®-järjestelmään. Nämä kustannustehokkaat paketit varmistavat tietojen tulostuksen jatkuvuuden mahdollisimman vähin häiriöin.


LS Systems -huolto

LS Systems -huolto

Vaisala Lifeguard LS Systems kattaa Thunderstorm CG -tehostetun salama-anturin LS7000 tai LS7001 tai salama-anturin LS8000 huollon.


LTS2005-ylläpito

LTS2005-ylläpito

Vaisala LTS2005 -palvelupaketit tarjoavat ammattimaisen teknisen tuen ja auttavat varmistamaan salamatietojen jatkuvuuden.


TWX300-huoltosopimus

TWX300-huoltosopimus

Vaisala tarjoaa Vaisala-ukkosvaroitusjärjestelmälle TWX300 kolme palvelupakettia. Palvelumme takaavat järjestelmän teknisen tuen, koulutuksen ja varaosat ja pitävät ohjelmiston asianmukaisesti konfiguroituna ja ajan tasalla.


TSS928-huoltosopimus

TSS928-huoltosopimus

Vaisala Lifeguard TSS928 on määräaikaishuolto-ohjelma, joka varmistaa Vaisala Thunderstorm -paikallisen salama-anturin TSS928 luotettavuuden, käytettävyyden ja optimaalisen suorituskyvyn.


Säätutkan ylläpito

Säätutkan ylläpito

Vaisala tarjoaa täyden valikoiman tukipalveluja, jotka takaavat tietojen parhaan mahdollisen saatavuuden ja laadun Vaisalan säätutka-asiakkaille.