Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Tuuliresurssien arviointi

Weather sensors, wind measurement systems, and services from Vaisala to support your wind resource assessment needs. Our weather expertise and professional grade products provide you with accurate, continuous data during the assessment process.

  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

  Vaisala tarjoaa valikoiman palveluja, jotka varmistavat, että tuulivoimala toimii häiriöittä ja optimaalisesti koko sen elinkaaren ajan.

  Havaintotiedot tuovat lisäarvoa yritykselle kahdessa eri vaiheessa:

  1) Tuulivoimalan suunnittelu

  Jotta voidaan määrittää mastojen ja turbiinien optimaalinen asettelu, käyttöpaikka on arvioitava tiettynä ajanjaksona. Vaisala voi tarjota luotettavia tietoja tämän jakson aikana ja auttaa suunnittelemaan tuulivoimalan instrumentoinnin paikallisia olosuhteita vastaavaksi.

  2) Tuulivoimalan käyttö

  Tarkat ja luotettavat tiedot auttavat minimoimaan käyttökatkokset, parantamaan työntekijöiden turvallisuutta ja suunnittelemaan tuuliturbiinin kunnossapitorutiinit.

  Vaisala voi tarjota sopivaa tietoa päivittäisen päätöksenteon avuksi. Tieto- ja elinkaaripalvelut maksimoivat tietojen käytettävyyden, jotta voit keskittyä menestyksekkään voimalan johtamiseen.

  Lisätietoja saat Vaisalan jälleenmyyjältä.