Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Huolto

Voit ostaa huoltopalveluita yksitellen, mutta ne sisältyvät myös huoltosopimuksiin, joista voit valita parhaiten omia tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Kaikkiin Vaisala-tuotteisiin sisältyy takuu vakiona.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen Vaisalan myyntipalveluun.

Huoltosopimukset

Huoltosopimukset

Tee Vaisala-huoltosopimus ja hyödynnä täysipainoisesti laitteidesi koko elinkaari. Sopimus kattaa kaiken etuoikeutetusta teknisestä tuesta järjestelmän laajaan huoltoon. Voit valita useista Vaisala-laitteille räätälöidyistä sopimusvaihtoehdoista.


Takuu

Takuu

Kaikilla Vaisala-tuotteilla ja palveluilla on 12 kuukauden vakiotakuu. Osalla tuotteista takuuaika on 24 kuukautta. Takuukauden aikana viallisten laitteiden korjaaminen tai vaihtaminen on maksutonta.


Ennaltaehkäisevä huolto

Ennaltaehkäisevä huolto

Ennaltaehkäisevä huolto pidentää tuotteiden käyttöikää ja lyhentää seisokkiaikoja. Näin laadukkaat tiedot ovat käytettävissä keskeytyksittä. Se myös vähentää odottamattomien korjausten ja varaosien tarvetta.


Kalibrointi huoltokeskuksessa

Kalibrointi huoltokeskuksessa

Säännöllisellä kalibroinnilla varmistat, että Vaisala-laitteesi toimii tarkasti ja tuottaa laadukasta tietoa pitkään. Tarjoamme jäljitettäviä ja standardienmukaisia kalibrointipalveluita lähes kaikille Vaisala-tuotteille. Teemme yhteistyötä tunnettujen kuljetuspalveluiden kanssa, joten saat laitteet takaisin nopeasti ja ongelmitta.


Kenttäkalibrointi

Kenttäkalibrointi

Kenttäkalibrointi parantaa laitteiston luotettavuutta ja tuottavuutta vähentämällä laitteiston kalliita seisonta-aikoja ja varmistamalla yhteensopivuuden säädösten ja standardien kanssa. Ammattitaitoiset teknikkomme voivat myös vaihtaa osia, tehdä pieniä korjaustöitä ja päivittää laitteistot uusimpaan versioon.


Korjauspalvelut

Korjauspalvelut

Vaisalan korjauspalvelut sisältävät vianmäärityksen, viallisten osien korjauksen tai vaihtamisen ja lopputarkistuksen, jossa varmistetaan laitteen moitteeton toiminta. Korjaukset voidaan tehdä joko kentällä tai Vaisalan alueellisissa huoltokeskuksissa.


Varaosat

Varaosat

Saat tarvittavat varaosat aina nopeasti, joten voit hyödyntää täysipainoisesti laitteen koko käyttöiän ja varmistaa laitteen luotettavan ja täsmällisen toiminnan. Varaosien vakiotoimituksen lisäksi tarjoamme pikatoimitusvaihtoehdon, jolloin varaosat toimitetaan yhden arkipäivän kuluessa.