Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kenttäkalibrointi

  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

  Jos laitteesi tarvitsevat kalibrointia, ota ensin yhteyttä Vaisala HelpDeskiin ja kysy, millaisia kalibrointipalveluita alueellasi on saatavilla.

  Kenttäkalibrointi parantaa laitteiston luotettavuutta ja tuottavuutta. Se vähentää laitteiston kalliita seisonta-aikoja, koska laitteita ei tarvitse toimittaa kalibroitaviksi, ja varmistaa yhteensopivuuden säädösten ja standardien kanssa. Tällä hetkellä tämä palvelu on saatavana vain Yhdysvalloissa.

  Vaisala-mittauslaitteiden Vaisala-kenttäkalibrointipalvelu on saatavana 300 mailin säteellä Bostonista. Vaisala Veriteq -tuotteille palvelu on saatavana koko maassa. Etsi lähin alueellinen huoltokeskus.

  Tarjoamme asiakkaillemme kenttäkalibrointipalveluina kosteus-, paine-ero- ja lämpötilakalibrointeja, joihin sisältyy myös NIST:n jäljitettävissä olevia kalibrointeja (10–95 % RH; 0–70 °C).

  Vaisalan ammattitaitoiset kalibrointiteknikot voivat myös vaihtaa antureita, suotimia ja koteloita, tehdä erilaisia pieniä korjaustöitä ja päivittää laitteistot uusimpaan versioon.

  Lisätietoja saat lataamalla kenttäkalibrointiesitteen.

  Vaisala Veriteq -tuotteiden ennalta maksetut kalibrointiohjelmat

  Jos käytät Vaisala Veriteq -dataloggereita tai Vaisala Veriteq -validointi/
  -kartoitusjärjestelmiä
  , voit hyödyntää edullisia, ennalta maksettuja ohjelmia, jotka auttavat säästämään kalibrointikustannuksissa. Näihin ohjelmiin sisältyvät kalibrointitietojen hallinta, kalibrointiväli-ilmoitukset sekä Vaisala-kalibroinneille ainutlaatuiset as-found-/as-left-tiedot sisältävät kalibrointisertifikaatit.

  Lisätietoja Vaisalan ennalta maksetuista kalibrointiohjelmista saat sähköpostitse osoitteesta system-support@vaisala.com. Jos sinulla on Vaisala-laitteidesi kalibrointia koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Vaisala HelpDeskiin.