Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Ennaltaehkäisevä huolto

Life cycle and product uptime can be improved with regular preventive maintenance, decreasing the need for unforeseen repairs and spare parts. while lowering life cycle costs and ensuring the continual supply of high-quality data.
  Yleiskuvaus

   Yleiskuvaus

  Tuotteiden elinkaarta voidaan pidentää ja käyttökatkoksia lyhentää ennaltaehkäisevällä huollolla. Huolto vähentää odottamattomien korjausten ja varaosien tarvetta, alentaa elinkaarikustannuksia ja takaa laadukkaiden tietojen jatkuvan saatavuuden. Ennaltaehkäisevä huolto merkitsee myös sitä, että laitteiden huolto ja ylläpito aiheuttaa yrityksessäsi vain vähäisiä henkilöstö- tai laitekustannuksia.

  Ennaltaehkäisevä huoltopalvelu sisältää järjestelmän täydet tilatarkistukset, päivitykset, kalibroinnin ja kulutusosien vaihdon. Palvelu on saatavana joko asennuspaikassa tai Vaisalan alueellisissa huoltokeskuksissa.

  Vaisalan kokeneet teknikot suorittavat ennaltaehkäisevän huollon yleensä kerran vuodessa. Huolto sisältää järjestelmän täydellisen tarkistuksen ja järjestelmän päivittämistä ja suorituskykyä koskevia suosituksia ja ohjeita. Lisäksi laitteiden luotettavuus ja moitteeton toiminta varmistetaan kalibroinnilla.

  Vaisalan ennaltaehkäisevä huoltopalvelu edellyttää huoltosopimuksen tekemistä. Kaikki huoltotoimenpiteet toteutetaan ja ajoitetaan siten, etteivät ne aiheuta häiriöitä tai keskeytyksiä yrityksesi toiminnassa.

  Lisätietoja ennaltaehkäisevästä huollosta saat lataamalla ennaltaehkäisevän huollon esitteen tai ottamalla yhteyttä Vaisalan myyntipalveluun.