Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Huoltosopimukset

Tee Vaisala-huoltosopimus ja hyödynnä täysipainoisesti laitteidesi koko elinkaari. Huoltosopimuksemme on räätälöity asiakkaan Vaisala-laitteiden mukaan. Näin asiakas saa hankinnastaan parhaan mahdollisen hyödyn ja voi keskittyä ydintoimintoihinsa. Me huollamme laitteet, ylläpidämme huoltoaikatauluja, lähetämme varaosia, huolehdimme ohjelmistopäivityksistä ja teemme paljon muuta. Huolehdimme siitä, että asiakas saa käyttöönsä mahdollisimman laadukkaat tiedot aina tarvittaessa.

Salamaverkkojärjestelmän huolto

Salamaverkkojärjestelmän huolto

Autamme asiakkaita pitämään Vaisala-salamahavaintojärjestelmät kunnossa. Näin kriittiset tiedot pysyvät tarkkoina ja ovat käytettävissä aina tarvittaessa. Huoltosopimukseen sisältyy etuoikeutettu tekninen tuki, laajennettu takuu ja paljon muuta.


Lentokenttäpalvelut sää- ja navigointijärjestelmille

Lentokenttäpalvelut sää- ja navigointijärjestelmille

Vaisalalla on kymmenien vuosien palveluasiantuntemus lentokenttien sääjärjestelmistä ja navigointilaitteista Yhdysvalloissa. Varmistamme, että turvallisuus- ja palvelustandardit täyttyvät FAA/FCC-säännösten mukaisesti.


AUTOSONDE-huolto

AUTOSONDE-huolto

Autamme asiakkaita pitämään Vaisala AUTOSONDE -järjestelmät kunnossa. Näin tärkeät ennustetiedot ovat käytettävissä aina tarvittaessa. Sopimukseen sisältyvät esimerkiksi ennaltaehkäisevä huolto, etävalvonta ja laajennettu tuki.


AWS520-huolto

AWS520-huolto

Anna ammattilaisten huoltaa Vaisala AWS520 -järjestelmäsi. Huoltosopimukseen sisältyvät palvelut takaavat laadukkaat säätiedot asiakkaan kiitotietoimintoihin. Sopimukseen sisältyvät esimerkiksi etuoikeutettu tekninen tuki ja laajennettu takuu.


Säätutkan huolto

Säätutkan huolto

Kun annat Vaisalan huoltaa säätutkasi, voit keskittää resurssit sääolosuhteiden valvontatehtäviin. Huoltosopimuksemme kattaa Vaisala-laitteen koko käyttöiän ja sisältää etuoikeutetun teknisen tuen, laajennetun takuun ja muita etuja.


LAP®-3000-tuulikeilaimen huoltosopimus

LAP®-3000-tuulikeilaimen huoltosopimus

Anna meidän huoltaa Vaisala-tuulikeilaimesi ja keskitä resurssit kriittisimpiin toimintoihisi. Sopimus sisältää esimerkiksi etuoikeutetun teknisen tuen ja laajennetun takuun, jotka auttavat vähentämään käyttökatkoksia ja varmistamaan tuulihavaintojen laadun.


Maanpuolustuskäyttöön tarkoitettujen luotausjärjestelmien huolto

Maanpuolustuskäyttöön tarkoitettujen luotausjärjestelmien huolto

Vaisala tarjoaa MARWIN®-luotausjärjestelmälle MW32 ja Vaisala-radioteodoliitille RT20 laajan valikoiman palveluita, jotka maksimoivat sijoituksesi elinkaaren arvon ja varmistavat tietojen parhaan mahdollisen saatavuuden ja tarkkuuden.


TacMet-huolto

TacMet-huolto

Huoltosopimuksemme takaa, että asiakkaan Vaisala MAWS201M -asema on käyttövalmis kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Sopimus kattaa laitteen koko käyttöiän ja sisältää etuoikeutetun teknisen tuen, laajennetun takuun ja paljon muita etuja.


DigiCORA®-huolto

DigiCORA®-huolto

Autamme asiakkaita pitämään Vaisala DigiCORA® III -luotausjärjestelmät kunnossa. Näin tärkeät luotaustiedot ovat käytettävissä aina tarvittaessa. Sopimus sisältää ennaltaehkäisevän huollon, ohjelmistopäivitykset ja monia muita etuja.


Kalibrointisopimus

Kalibrointisopimus

Anna Vaisalan huolehtia laitteidesi kalibroinnista. Sopimus sisältää etuoikeutetun teknisen tuen, kalibroinnin ja valinnaisen laajennetun takuun, joka kattaa kaikki kalibroinnin aikana tehdyt merkittävät korjaukset.