Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Projektipalvelut

Vaisala tarjoaa tukipalveluita projektin koko käyttöajaksi. Tuki parantaa luotettavuutta ja pienentää kustannuksia. Palvelumme sisältävät kaikki projektin vaiheet suunnittelusta ja asennuksesta vastaanottokokeeseen ja henkilöstön koulutukseen.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen Vaisalan myyntipalveluun.


Työmaamittaus

Työmaamittaus

Vaisalan kattava työmaamittaus on ensimmäinen vaihe varmistettaessa, että olosuhdehavainnointijärjestelmät voidaan asentaa ja integroida onnistuneesti. Sillä varmistetaan, että asiakkaalle toimitetaan luotettavasti ja tarkasti toimiva järjestelmä, jonka sijainti ja suorituskyky ovat optimaaliset.


Asennus

Asennus

Vaisalan asennuspalveluilla varmistetaan, että laitteet asennetaan ja määritetään oikein. Asennukseen saattavat kuulua laitteen asennuksen lisäksi kaikki muut tarvittavat vaiheet, kuten laitteen lisääminen infrastruktuuriin. Asennuspalveluilla varmistetaan, että laitteen käyttöönotto on helppoa ja ylläpitokustannukset pysyvät pieninä.


Projektipalvelut FAA-sertifioiduille lentosääjärjestelmille

Projektipalvelut FAA-sertifioiduille lentosääjärjestelmille

Vaisalan tuotevalikoimassa on ainutlaatuinen avaimet käteen -lentosääjärjestelmäohjelma, joka kattaa lentosääjärjestelmän elinkaaren järjestelmän alkusuunnittelusta ja asennuksesta kattaviin koulutus- ja ylläpitopalveluihin saakka.


Vastaanottokoe

Vastaanottokoe

Vaisala varmistaa järjestelmien määritysten mukaisen toiminnan sekä tehtaalla että asiakkaan tiloissa tehtävien kattavien tarkistusten avulla. Vastaanottokokeen jälkeen laitteiden suorituskyky on optimoitu ja laitteet ovat käyttövalmiita.