Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kurssit

Vaisalan kurssien avulla asiakkaat voivat varmistaa, että henkilöstön taidot riittävät laitteiden käyttöön ja tietojen analysointiin. Kursseja järjestetään sekä laitteiden käyttöpaikassa että Vaisalan toimipisteissä. Kursseilla opitaan käytännön taitoja, joita voidaan heti soveltaa todellisiin käyttötilanteisiin.

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta training@vaisala.com.

 Ota yhteys 

Lue lisää


Kurssiaikataulu

Kurssiaikataulu

Opi asiantuntijoilta, jaa kokemuksiasi ja keskustele muiden alalla toimivien kanssa. Vaisala järjestää ympäri vuoden avoimia aihekohtaisia kursseja, joihin kuka tahansa voi ilmoittautua.


Maksuttomat koulutusseminaarit ja -webinaarit

Maksuttomat koulutusseminaarit ja -webinaarit

Kuule, mitä Vaisalan asiantuntijat kertovat. Maksuttomat seminaarimme ja webinaarimme ovat erinomainen tapa saada arvokasta tietoa tärkeistä aiheista.


Tehdas- ja kenttähuoltokoulutuksen kurssiluettelo

Tehdas- ja kenttähuoltokoulutuksen kurssiluettelo

Kursseilla opiskellaan Vaisalan tuotteiden käyttöä ja huoltoa tuotteiden käyttöpaikassa tai Vaisalan toimipisteissä. Tuotekohtaiset kurssit voidaan ajoittaa tuotteen toimituksen yhteyteen, mutta ne soveltuvat myös henkilöstön lisäkoulutukseen, kun tuote on jo käytössä. Kaikilla kursseilla käsitellään tiettyjä aiheita, mutta kursseja voidaan räätälöidä myös asiakkaan tarpeiden mukaan.